KolayBi' Türkiye'nin En İyi İşletmeleri Arasında Yerini Aldı

KolayBi' Ekibi
İş Geliştirme
Yayımlanma Tarihi:
May 16, 2022
Güncelleme Tarihi:
0 dk

Great Place to Work Enstitüsü’nün ‘’Türkiye’nin En İyi İşverenleri Ödülleri’’  kapsamında, 30 bin kullanıcısı olan KolayBi’ Great Place to Work ünvanıyla Türkiye’nin en iyi işverenleri arasında yerini aldı.

Great Place to Work (GPTW) Enstitüsü tarafından düzenlenen ‘’Türkiye’nin En İyi İşverenleri’’ programında Türkiye’nin en iyi işverenleri ödüllerini buldu. Türkiye’nin önde gelen bulut tabanlı ön muhasebe ve finans teknolojisi KolayBi’ ‘’Great Place to Work’’ ünvanına layık görüldü.

Çalışmak için Harika Bir Yer: KolayBi’

KolayBi’ GPTW Recognition değerlendirmesinde, çalışanların kuruma dair değerlendirmelerinin alındığı Turst Index (Güven Endeksi) skorunda yüzde 92’lik bir başarı puanı sağladı. Kurum kültürünün 360 derece incelendiği bütün analizleri geçerek Çalışmak için Harika Bir Yer unvanının sahibi oldu.

KolayBi' Türkiye'nin En İyi İşletmeleri Arasında Yerini Aldı

İşletmelerin sürdürebilirliğini güvence altına alabilmek için finansal teknoloji altyapısını güçlendirmek gerekmektedir

KolayBi’, KOBİ ve mikro işletme ölçeğindeki firmaların, muhasebe ve finans işlemlerini tek bir portalda bulut tabanlı olarak gerçekleştirmelerini sağlayan SaaS (System as a Software) uygulamasıdır.

KolayBi’ güçlü ekibiyle, her türlü işletmenin sürdürülebilirliğini güvence altına almak için günümüz teknolojisine ve dijital süreçlere uyumlu finansal teknoloji altyapısı sağlamak adına var gücüyle çalışmaktadır. Sektörde yenilikçi ve güncel tutumuyla fark yaratan dinamik ekibi ile işletmelere yönelik; bankacılık uygulamalarını ve muhasebe süreçlerini tek çatı altında birleştirerek ön muhasebe ve finsansal süreçlerde işletmelere dijital çözümler sunmaktadır.

İşletmenizin ihtiyaç duyabileceği tüm e-dönüşüm süreçlerini tek ekrandan yönetmenin kolaylığını şimdi yaşayın!

KolayBi’ şirketinizin ihtiyacı olan bütün dijital süreçlerde uçtan uca çözümeler sunmaktadır. Daha fazla bilgi almak ya da e-dönüşüme ilk adımı atmak için destek@kolaybi.com bağlantısı üzerinden ile bizden yardım alabilirsiniz.

Şimdi KolayBi'yi 7 gün ücretsiz deneyin.

No items found.

KolayBi' Türkiye'nin En İyi İşletmeleri Arasında Yerini Aldı